Instant Retro Land

Ask me anything!Next pageArchive

Selamat berbuka dari Aftar dan Fitri. #ramadhan  (at Chili’s Grill And Bar Suria KLCC)
Peace be upon you brotha and sista, welcome to Sg. Kapala, let us celebrate here and aftaaaaaa! Salam Ramadhan, selamat berpuasa, kepada yang ada LI, semoga berjaya! #vscocam #vscophile #mextures #pbuy #entinganrepresent #ramadhan
Rule #9 of the Unorthodox Gentleman: always have a soft spot for pussycats.
Kisah tiga sahabat bermula dengan ekspedisi selaman. Akhirnya tinggal serumah di Villa Entingan. Semua kerenah aku korang harungkan. Bila aku jatuh tersungkur dulu, korang yang bagi bantuan. Naikkan semangat aku untuk hadapi masa depan. Hairee Idham dan Amir Amzar, terima kasih di atas jasa kalian, pasti tuhan akan memberi ganjaran. Tamatlah sudah nukilan. #bromance
Thank you for sending me and Badang off. #vscocam #vscophile #mextures #selamattinggalsarawak
To Syazana Adam, sorry for the silence. And thank you for the kindness you’ve shown to me after all this time. A clear example of how friendly and soft-spoken Sarawakians can be. You take care over there, and hopefully I’ll be seeing you. #vscocam #vscophile #mextures #selamattinggalsarawak
Aimiruddin, Myraruddin dan Lelaruddin. Mereka bertiga merupakan ahli Team Tembam hahahaha. But on a serious note, bebudak ni antara yang paling sporting aku kenal. Sentiasa melayan kerenah susah senang dan bergelak ketawa dengan lawak hambar aku. Terima kasih saudari-saudari sekalian. Jaga diri, kita pasti berjumpa lagi. #vscocam #vscophile #selamattinggalsarawak
Villa Entingan. Nampak macam setinggan tapi di sinilah tercipta segala kenangan, yang tidak akan dilupakan hingga ke akhir zaman. #vscocam #vscophile #mextures #selamattinggalsarawak
One last sun kissed morning. #vscocam #vscophile #mextures #landscapes #selamattinggalsarawak
Abang Shamil Faris, orang kuat FSTS. Listen to the music, and peace be upon you. #vscocam #vscophile #mextures #selamattinggalsarawak
"Kali ni je yang gelap jadi cerah dan yang cerah jadi lagi cerah sampai terbakar retina." #vscocam #vscophile #selamattinggalsarawak
Bersama abang-abang swag Biotech, Badangrudin dan Hazwanrudin. #vscocam #vscophile #swaggerrudin #selamattinggalsarawak
Inilah Nuruddin Syafiq, pengasas Gerakan Udins yang dikenali ramai. Cogan kata hidup beliau adalah “Hiduplah bagaikan ia hari terakhir anda, dan pastikan ia penuh dengan swag.” 

Dah pergi sorang kawan aku. Kau jaga diri sana. Ada rezeki pasti jumpa lagi. Aku pasti akan teringat kenangan bromance kita bersama. #nohomo #swaggerrudin #selamattinggalsarawak #mextures #vscocam #vscophile
5 pagi. Selfie sebelum sahabat pergi. Mata hampir tertutup rapat, kerana penat yang teramat sangat. #vscocam #vscophile #mextures #swaggerrudin #selamattinggalsarawak
Aftarrudin, Awangrudin, Pianrudin, Salaihudin, Nasruddin, Azryudin dan Thuruddin. #vscocam #vscophile #mextures #selamattinggalsarawak #swaggerrudin #jk